Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A történet

2008.12.11

Eduardo Yanez (Rodrigo) és Angélica Rivera (Gaviota), a történet főhőseiRészegedj meg a szerelemmel!

 

Felébreszti a vágyaid, felkorbácsolja a szenvedélyed, elveszi az eszed, tévedésekbe hajszol... és végül elkezd belülről égetni... Ez a tequila.

 

A TÖRTÉNET

A kis Tequila nevű falucskában kezdődik a történet egy olyan szerelemmel, ami erős, szenvedélyes és tüzes, akárcsak a világhírű szeszes ital, melyet ezen a termékeny és forró vidéken készítenek.

 

Teresa Hernández (Angélica Rivera), akit mindenki csak Gaviotának hív, egy napszámoslány, aki anyjával, Clarával (Ana Martín) járja az országot. Minden évben eljutnak a tequilai "La Montalvena" birtokra is, ahol az agave-betakarításban segédkeznek. A birtok Don Amador (Joaquín Cordero) tulajdonát képezi, aki a Montalvo család feje, egy olyan dinasztiáé, mely a tequila-gyártásból tartja fenn magát. A történet elején Don Amador már érzi, hogy közel van a vég, és ezért visszatér Tequilába, hogy utolsó napjait azon a földön töltse, amelyet annyira szeret...

 

Mikor Amador meghal, a család összegyűlik a temetésre. Unokái, Rodrigo (Eduardo Yanez) és Aarón (Sergio Sendel), Rodrigo unokatestvére egyenesen Londonból érkeznek, ahol addig tanultak. A két férfi testvérként szereti egymást, ám a nagyapjuk végrendelete felkelti a becsvágyat Aarónban, aki elérkezettnek látja az időt, hogy rátegye kezét az örökségre. A végrendelet szerint a vagyon ugyanis annak az ölébe hullik majd, aki az elsőszülött fiúgyermeket nemzi kettejük közül. Aarónt menyasszonya, Minerva (Chantal Andere) várja, aki bár tudja, hogy jövendőbelijének gyengéi a nők, mégis belemegy, hogy megszüli az áhított gyermeket, ezzel nem csak a vagyont megszerezve, hanem Aarónt is maga mellett tartva. Aarón magabiztos, hiszen tudja, hogy Rodrigo sosem volt szerencsés a szerelemben, Gaviota érkezése a birtokra azonban visszafordíthatatlan változásokat eredményez Rodrigo életében.

 

Megismerkedésükkor Rodrigo és a napszámoslány között szenvedélyes kapcsolat szövődik, olyan tüzes vágyat keltenek egymásban, aminek nem tudnak ellenállni. Rodrigo megígéri Gaviotának, hogy egy év múlva visszatér, hogy miután ledoktorált, feleségül vehesse. Azt azonban eltitkolja Gaviota elől, hogy már van menyasszonya, mégpedig a művelt és gyönyörű Isadora (Martha Julia), Minerva legjobb barátnője, aki mindent megtesz, hogy a férfit maga mellett tarthassa.

 

Nem sokkal Rodrigo távozása után Gaviota rájön, hogy terhes. Nem lévén tisztában a távolságokkal, a szerelemtől vezérelve elhatározza, hogy Angliába utazik, hogy megkeresse Rodrigót. A naiv lányra azonban sok szenvedés vár, egy fotós, aki azt ígéri, segít neki, becsapja, és így egy olyan banda markába kerül, akik Párizsba küldik örömlánynak egy bordélyba.

 

A bátor lány azonban megszökik és elkezdi hosszú vándorútját, hogy meglelje a férfit, akit szeret. Nem beszél nyelveket, így csak hitére és szerelmére támaszkodhat a nehéz pillanatokban. Végül egy nemeslelkű olasz és egy csoport katolikus angol segítségével visszajut Mexikóba, ahol az élete már nem lesz a régi. A fővárosban élve megtapasztalja a megvetést, a becsvágyat, ellenségei haragját és hazugságait, egy olyan életet, mely megkeményíti Gaviota szívét... azt a szívet, ami még ártatlanul indult el erre a baljós utazásra, szerelemtől égve.

 

FIGYELEM!A FORRÁS:TELEVISA.FREEBLOGRÓL VAN!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.