Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A forgatások helyszíneiről

2009.07.27

Angélica Rivera, Eduardo Yanez és a Destilando Amor producere, Nicandro Díaz González európai nagyvárosokban is forgatták a novellát , többek között Londonban és Párizsban, ezzel is gazdagítva a történetet.

 

 Angélica Rivera nyilatkozata az Európai forgatások előtt:

,,Örülök a dolognak, Nicandro nagyon komolyan veszi a forgatást, sok dolgunk lesz, Párizsban és Londonban is sok-sok jelenet vár leforgatásra, a szerepem szerint ugyanis a férfi főhős után utazok Európába, hogy megkeressem, ám viszontagságos kalandokba keveredek a keresés során. A legnagyobb gondot a hideg okozza, Gaviota [a főhősnő] ugyanis egy vidéki lány, lenge, nyitott ruhákban jár Európában is." - nyilatkozta Angélica Rivera. "

Kép

 

 

 

 

 

 

 

Eduardo Yanez is lelkesnek mutatkozott az európai forgatás hallatán:

"Hatalmas élmény lesz, örülök, hogy a Televisa ennyire szívén viseli azt, hogy eredeti helyszíneken forgassunk, ezzel is emelve a novella színvonalát, látszani fog, hogy sokat dolgoztunk vele. Emellett őszintén szólva még sosem jártam ezeken a helyeken, Franciaországban is csak átutazóban voltam Barcelona felé, de London és Párizs teljesen feltérképezetlen a számomra." - mesélte a főszereplő, Eduardo Yanez

Nicandro Díaz elmondta, hogy bár már két hónapja forgatnak a Jalisco állam-beli Tequilában is, az Atlanti-óceánt most csak a főszereplőkkel szeli át.

"Már kialakult Tequilában is a munkaritmus, nem lenne jó megzavarni ezt a két hónapos munkát, még nagyon sok feladat áll előttünk, és a novella képernyőre kerülésével úgy gondolom a felelősség is nőni fog." - mondta el a producer.

 Kép

 

 

 

 

 

Forrás: televisa hírblog

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

budapest

szandra ,2010.03.16 18:23

Eduardo a kedvenc szinészeim közé tartozik a megveszem ezt a nőt cimű filmben ismertem meg nagyon jo filmjei vannak